RÓLUNK

Cégünk az ALLGLASS Kft. jelenlegi formájában három éve működik és 100%-ban magyar családi tulajdonban van. A tulajdonosok több évtizedes szakmai és több mint tíz éves vállalkozói tapasztalattal rendelkeznek, és személyesen irányítják a vállalkozás működését.

Filozófiánk alapja az, hogy szerintünk a tökéletes végeredmény csak akkor születhet, ha minden munkafolyamat megfelelő minőségben készül és a felhasznált anyagok minősége is első osztályú. Ezért kínálunk ügyfeleink számára olyan komplex szolgáltatás csomagot, amely a tervezéstől a kivitelezésig mindent magában foglal, valamint beszállítóink és alvállalkozásaink kiválasztását is szigorú minőség ellenőrzés előzi meg.

Termékpalettánkon olyan pergola, bioklíma, árnyékoló és üveg rendszerek szerepelnek amik garantáltan a legmagasabb minőséget képviselik mind anyagban mind pedig műszaki megoldásokban.

Célunk egy olyan stabil vállalkozás működtetése, amely ki tudja elégíteni a legmagasabb megrendelői igényeket is. Ezen célok mentén vezetjük és fejlesztjük vállalkozásunkat. Hogy jó úton járunk azt bizonyítja a számos pozitív visszacsatolás elégedett ügyfeleinktől, valamint a független cégminősítő vállalkozások, a Bisnode és a ceginformacio.hu által kiállított ajánlott cég minősítés. Ez utóbbi azt jelenti, hogy a velünk történő üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.


 

+36 20 232 1507

Magyarország, 4400 Nyíregyháza Korányi Frigyes utca 113/A